RF. MADSEN ENTREPRISE

Støbning af fundament – få et nyt fundament​

Vi leverer fundamentarbejde i høj kvalitet​

Har du brug for en erfaren entreprenør til støbning af fundament? Så lad os støbe et nyt fundament for dig. Hos F. Madsen Entreprise har vi lang erfaring og stor ekspertise med fundamentarbejde i forbindelse med byggeprojekter.

Vi lægger vægt på have tilfredse kunder, og derfor leverer vi altid et professionelt håndværk, hvor kvaliteten er i højsædet. Vi servicerer private og erhverv i blandt andet Rønnede, Næstved, Haslev og omegn.

Et nyt fundament får betydning for husets levetid​

Vi har de rette fagkompetencer til at kunne etablere et nyt fundament efter alle fagets regler. Et veludført fundamentarbejde har stor betydning for bygningens levetid. Dertil kommer, at det hindrer fugt i at trænge op i huset fra den underliggende jord.

Få et godt tilbud i dag!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Godt stykke arbejde

Vi leverer altid et godt stykke arbejde med kvaliteten i højsædet.

Specialister

Vi er specialister i fundament og støbearbejde.

Kun godt håndværk

Vi leverer altid et godt håndværk med kvaliteten i top.

Vi tilbyder støbning af fundament, uanset om det er til et hus, en tilbygning, et sommerhus, et skur eller en garage. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi sikrer altid en solid opbygning af fundament.

Vi tilbyder også komplette entreprenørløsninger, hvor vi for eksempel varetager rydning af byggegrund, terrænregulering, kloakarbejde, nedrivning, gravearbejde og belægningsarbejde med videre. Vi er kort sagt specialister i byggemodning, støbearbejde og andre entreprenøropgaver.

Få et uforpligtende tilbud på støbning af fundament​

Vi kommer gerne ud for at se nærmere på dit byggeprojekt. Her kan vi fortælle mere om vores priser for støbning af fundament og andet entreprenørarbejde. Samtidig kan du få professionel rådgivning. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris på at støbe et nyt fundament.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Står du og gerne vil have et tilbud på dit byggeprojekt uanset om det er en tilbygning, ombygning, nybyggeri eller nogle af vores andres services, står vi klar til at tage en uforpligtende snak med dig.

Service er også kernen i vores virksomhed, hvorfor vi kigger grundigt på din forespørgsel, og vender tilbage hurtigst muligt med et helt uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på Facebook

Følg os og få større indbik i vores hverdag, deltag i eventuelle konkurrencer og meget mere.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

F. Madsen entreprise

Lestrupvej 13, 4683 Rønnede

Klik her for rutevejledning

CVR: 32630359

Kontaktoplysninger

Telefon: 28 25 68 69

E-mail: kontakt@f-m-e.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket