RF. MADSEN ENTREPRISE

Kloakservice – kloakering og andet kloakarbejde​

Optimale kloakløsninger med kvalitet i højsædet​

Leder du efter en autoriseret kloakmester, som tilbyder kloakservice såsom kloakering og andet kloakarbejde? Så lad os sende en kloakmand ud til dig. Hos F. Madsen Entreprise har vi mange års erfaring som kloakfirma, og vi laver alle typer kloakopgaver, herunder byggemodning.

Vi har en bred erfaring og kan levere optimale løsninger til både private og erhverv. Vi lægger vægt på tilfredse kunder, og derfor kan du altid forvente et professionelt håndværk, hvor kvaliteten er i højsædet. Vi servicerer kunder i blandt andet Rønnede, Næstved, Haslev og omegn.

Autoriseret kloakarbejde sikrer en ordentlig kvalitet​

Du har sikkerhed for, at der bliver udført et korrekt og ordentligt kloakarbejde, når du bruger en autoriseret kloakmester. Vi har tilladelserne og papirerne i orden, og vi sørger for, at vores kloakservice udføres professionelt og i overensstemmelse med loven. Vi udfører enhver opgave med faglig stolthed og stor grundighed. Det gælder, uanset om du skal have etableret en ny kloak eller blot have udført en mindre reparation.

Få et godt tilbud i dag!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Godt stykke arbejde

Vi leverer altid et godt stykke arbejde med kvaliteten i højsædet.

Specialister

Vi er specialister i fundament og støbearbejde.

Kun godt håndværk

Vi leverer altid et godt håndværk med kvaliteten i top.

Vi laver alle former for dræn- og regnvandsløsninger​

Danmarks omskiftelige vejrforhold betyder, at der ofte kommer store mængder regn. Det kræver optimale og innovative dræn- og regnvandsløsninger, som er udformet og dimensioneret korrekt. Det er vi eksperter i. Vi tilbyder en bred vifte af dræn- og regnvandsløsninger. Det kan være etablering af for eksempel dræn og pumpeanlæg til regnvandsanlæg, nedsivningsanlæg og faskiner.

Minirenseanlæg og nedsivningsanlæg i åbent land​

Du er sandsynligvis ikke tilsluttet den kommunale kloakledning, hvis du bor du i åbent land. Det betyder, at du selv skal sørge for rensning af spildevand. Det kan du blandt andet gøre med et minirenseanlæg eller et nedsivningsanlæg, og her kan vi hjælpe med en korrekt og professionel installation. Vi kan ligeledes hjælpe med kloakering til landbrug og med olie- og fedtudskillere til alle typer erhverv.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på kloakservice​

Du er velkommen til at høre mere om vores kloakservice og vores priser. Vi kommer gerne ud for at besigtige opgaven og for at give et uforpligtende tilbud med en fair pris på det ønskede kloakarbejde.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Står du og gerne vil have et tilbud på dit byggeprojekt uanset om det er en tilbygning, ombygning, nybyggeri eller nogle af vores andres services, står vi klar til at tage en uforpligtende snak med dig.

Service er også kernen i vores virksomhed, hvorfor vi kigger grundigt på din forespørgsel, og vender tilbage hurtigst muligt med et helt uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på Facebook

Følg os og få større indbik i vores hverdag, deltag i eventuelle konkurrencer og meget mere.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

F. Madsen entreprise

Lestrupvej 13, 4683 Rønnede

Klik her for rutevejledning

CVR: 32630359

Kontaktoplysninger

Telefon: 28 25 68 69

E-mail: kontakt@f-m-e.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket