RF. MADSEN ENTREPRISE

Nedrivning af professionelt nedrivningsfirma​

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten​

Har du brug for nedrivning af et hus i forbindelse med et byggeprojekt? Så kan du trygt lade os varetage nedrivningen for dig. Hos F. Madsen Enterprise går vi aldrig på kompromis med hverken regler, certifikater, sikkerhed eller kvalitet.

Vi har stor erfaring som nedrivningsfirma, og derfor kan du altid forvente et professionelt arbejde. Vi servicerer både private og erhverv i blandt andet Rønnede, Haslev og Næstved samt mange andre steder.

Få et godt tilbud i dag!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Godt stykke arbejde

Vi leverer altid et godt stykke arbejde med kvaliteten i højsædet.

Specialister

Vi er specialister i fundament og støbearbejde.

Kun godt håndværk

Vi leverer altid et godt håndværk med kvaliteten i top.

Vores kompetencer sikrer de bedste resultater​

De gældende love og regler for nedrivning af huse og andre ejendomme er strenge. Der skal tages hensyn til både klima, miljø, sikkerhed og arbejdsmiljø. Dertil kommer, at affaldet skal sorteres og bortskaffes korrekt. Det gælder især i forhold til miljøfarlige stoffer og byggemateriale, og reglerne er de samme for både private og erhverv.

Vi tilbyder nedbrydning af alle typer bygninger. Det kan være et hus, et sommerhus, en garage eller noget helt fjerde. Vi følger alle love og regler, og vi har de rette kompetencer til at skabe de bedste resultater. Vi udfører kort sagt nedrivningen med stor grundighed og omhu. Vi udfører også gerne støbearbejde, kloakering og andre entreprenøropgaver i forbindelse med byggeprojekter.

Hvad koster nedrivning af hus?​

Vores priser for nedrivning af hus afhænger blandt andet af bygningens størrelse, antallet af etager og en række andre forhold. Vi kommer gerne ud for at se nærmere på bygningen og for at fortælle mere om vores nedbrydningsfirma. Derpå kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god pris på nedrivningsopgaven.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Står du og gerne vil have et tilbud på dit byggeprojekt uanset om det er en tilbygning, ombygning, nybyggeri eller nogle af vores andres services, står vi klar til at tage en uforpligtende snak med dig.

Service er også kernen i vores virksomhed, hvorfor vi kigger grundigt på din forespørgsel, og vender tilbage hurtigst muligt med et helt uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på Facebook

Følg os og få større indbik i vores hverdag, deltag i eventuelle konkurrencer og meget mere.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

F. Madsen entreprise

Lestrupvej 13, 4683 Rønnede

Klik her for rutevejledning

CVR: 32630359

Kontaktoplysninger

Telefon: 28 25 68 69

E-mail: kontakt@f-m-e.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket