RF. MADSEN ENTREPRISE

Gravearbejde og anden håndtering af jord​

Vi leverer et ordentligt arbejde i høj kvalitet​

Søger du et entreprenørfirma, som tilbyder gravearbejde? Så har du fundet den rigtige entreprenør til opgaven. Hos F. Madsen Entreprise har vi den rette erfaring og viden til at udføre alle former for jordarbejde og anden jordhåndtering.

Vi klarer alle former for håndtering af jord, og du kan altid forvente, at kvaliteten i højsædet, og at vi leverer et ordentligt arbejde. Vi graver for private og erhverv i blandt andet Rønnede, Næstved og Haslev samt adskillige alle andre steder.

Få et godt tilbud i dag!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Godt stykke arbejde

Vi leverer altid et godt stykke arbejde med kvaliteten i højsædet.

Specialister

Vi er specialister i fundament og støbearbejde.

Kun godt håndværk

Vi leverer altid et godt håndværk med kvaliteten i top.

Vi har dygtige fagfolk og råder over egne maskiner​

Jordarbejde kræver faglig ekspertise og kunnen, eftersom jord er følsomt overfor vind og vejr. Vi er højt specialiseret i håndtering af jord, og vi har naturligvis egne maskiner og dygtige fagfolk. Dermed kan vi udføre alle typer gravearbejde effektivt og professionelt til konkurrencedygtige priser.

Vi tilbyder udgravning til blandt andet kælderarealer, fundamenter, rør og kloak. Vi tilbyder også rydning af byggegrunde og terrænregulering. Vi har endvidere stor ekspertise med byggemodning og støbearbejde, og derfor kan vi også varetage både fundamentarbejde og kloakering. Derudover laver vi gerne belægningsarbejde.

Hvad koster gravearbejde?​

Vores priser for gravearbejde afhænger af jordforholdene, omfanget af gravearbejdet og eventuel bortskaffelse af jorden. Kontakt os for at få en snak om dine ønsker og behov, og vi kommer gerne ud for at besigtige opgaven. Samtidig kan vi fortælle mere om vores kompetencer og ydelser. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris på det ønskede entreprenørarbejde.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Står du og gerne vil have et tilbud på dit byggeprojekt uanset om det er en tilbygning, ombygning, nybyggeri eller nogle af vores andres services, står vi klar til at tage en uforpligtende snak med dig.

Service er også kernen i vores virksomhed, hvorfor vi kigger grundigt på din forespørgsel, og vender tilbage hurtigst muligt med et helt uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på Facebook

Følg os og få større indbik i vores hverdag, deltag i eventuelle konkurrencer og meget mere.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

F. Madsen entreprise

Lestrupvej 13, 4683 Rønnede

Klik her for rutevejledning

CVR: 32630359

Kontaktoplysninger

Telefon: 28 25 68 69

E-mail: kontakt@f-m-e.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket