RF. MADSEN ENTREPRISE

Belægningsarbejde i haver og omkring huse​

Vi har stor ekspertise med alle former for brolægning​

Skal du have udført belægningsarbejde på din ejendom? Så kan du trygt lade os lægge din nye belægning. Hos F. Madsen Enterprise har vi mangeårig erfaring og stor ekspertise med alle former for brolægning.

Vi leverer altid kvalitetsarbejde og går andre på kompromis med vores håndværk. Kvaliteten er kort sagt i højsædet, når vi kører ud til private og erhverv i blandt andet Rønnede, Haslev og Næstved samt alle andre steder.​

Få et godt tilbud i dag!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Godt stykke arbejde

Vi leverer altid et godt stykke arbejde med kvaliteten i højsædet.

Specialister

Vi er specialister i fundament og støbearbejde.

Kun godt håndværk

Vi leverer altid et godt håndværk med kvaliteten i top.

Flisebelægningen skaber den samlede oplevelse

​Den rette sten- eller flisebelægning bidrager til den samlede oplevelse af have og hjem. Derfor handler det om at vælge de rette sten og fliser. Vi byder naturligvis ind med faglig viden, ideer og inspiration, når du skal vælge materialer, design og eventuelle mønstre.

Vi lægger belægninger på både fortove, terrasser, gangstier og indkørsler. Derudover anlægger vi støttemure og lignende i haver og omkring ejendomme. Der er intet, som er for småt eller for stort, og vi udfører både større og mindre opgaver professionelt og effektivt. Alt belægningsarbejde bliver udført med høj præcision og med det ønskede materiale.

Få et tilbud på belægningsarbejde i høj kvalitet

​Vi udfører belægningsarbejde professionelt og med øje for kvalitet og holdbarhed, og vi lægger gerne en smuk og solid belægning hjemme hos dig. Kontakt os i dag for at få en snak om dine ønsker og behov samt om vores priser. Vi kommer gerne ud for at se nærmere på opgaven og for at udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Står du og gerne vil have et tilbud på dit byggeprojekt uanset om det er en tilbygning, ombygning, nybyggeri eller nogle af vores andres services, står vi klar til at tage en uforpligtende snak med dig.

Service er også kernen i vores virksomhed, hvorfor vi kigger grundigt på din forespørgsel, og vender tilbage hurtigst muligt med et helt uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på Facebook

Følg os og få større indbik i vores hverdag, deltag i eventuelle konkurrencer og meget mere.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

F. Madsen entreprise

Lestrupvej 13, 4683 Rønnede

Klik her for rutevejledning

CVR: 32630359

Kontaktoplysninger

Telefon: 28 25 68 69

E-mail: kontakt@f-m-e.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket