RF. MADSEN ENTREPRISE

Minirensningsanlæg – en praktisk og effektiv løsning

Professionel hjælp til spildevandsløsninger

Har du brug for en spildevandsløsning derhjemme, men er pladsen for trang til et større anlæg? Med et minirensningsanlæg får du en både praktisk og effektiv løsning. Anlægget fungerer som et almindeligt rensningsanlæg, men har en praktisk størrelse hvilket gør det oplagt til boliger som ikke har mulighed for at komme på den offentlige kloak – og hos F. Madsen Entreprise kan vi hjælpe dig med at etablere et minirensningsanlæg hjemme ved dig.

Fra vores adresse i Rønnede kører vi ud og tilbyder professionelt kloakarbejde, herunder etablering af minirensningsanlæg, for kunder i hele lokalområdet, eksempelvis Haslev og Næstved. Skal du have installeret en spildevandsløsning her i området, så er du kommet til de helt rette.

Minirensningsanlæg der lever op til alle krav

Det er lovpligtigt at have en løsning tilkoblet sin bolig, der sørger for at rense spildevand fra bad, vandhaner og toilet. Samtidig er der nogle krav for, hvor effektivt anlægget skal fungere i forhold til renheden af spildevandet. Vi leverer udelukkende minirensningsanlæg af høj kvalitet, der med effektive rensningsprocesser sørger for, at dit spildevand lever op til de gældende love og regler.

Få et godt tilbud i dag!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Godt stykke arbejde

Vi leverer altid et godt stykke arbejde med kvaliteten i højsædet.

Specialister

Vi er specialister i fundament og støbearbejde.

Kun godt håndværk

Vi leverer altid et godt håndværk med kvaliteten i top.

Vi ved, at alle boliger er forskellige, og vi tilbyder derfor skræddersyede løsninger til alle vores kunder. Vi sætter os grundigt ind i dine behov, så vi kan finde det helt rette rensningsanlæg til dig. Som erfarne entreprenører og kloakmestre kan vi levere en komplet løsning med et velfungerende minirensningsanlæg, der installeres professionelt og er gravet kompetent ned.

Kontakt os for en pris på dit nye anlæg

Hvis du kunne tænke dig at få udformet et tilbud på et minirensningsanlæg med installation, så er du altid velkommen til at kontakte os. Når vi kender opgavens omfang, kan vi komme med en pris til dig – og vi kan herefter komme godt i gang med vores arbejde.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Står du og gerne vil have et tilbud på dit byggeprojekt uanset om det er en tilbygning, ombygning, nybyggeri eller nogle af vores andres services, står vi klar til at tage en uforpligtende snak med dig.

Service er også kernen i vores virksomhed, hvorfor vi kigger grundigt på din forespørgsel, og vender tilbage hurtigst muligt med et helt uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på Facebook

Følg os og få større indbik i vores hverdag, deltag i eventuelle konkurrencer og meget mere.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

F. Madsen entreprise

Lestrupvej 13, 4683 Rønnede

Klik her for rutevejledning

CVR: 32630359

Kontaktoplysninger

Telefon: 28 25 68 69

E-mail: kontakt@f-m-e.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket