Fundamenter

Fundamenter – kernen i alt byggeri!

Uanset om der skal bygges nyt eller om der skal tilbygges, så er fundamentet det bærende element samt kernen i et hvert byggeprojekt. Hos F. Madsen Enterprise har vi de professionelle fagkompetencer for at etablere fundamenter efter fagets regler. Et veludført fundamentarbejde bidrager utroligt meget i forhold til bygningens levetid samt forebyggelse for at fugt ikke trænger op i huset fra den underliggende jord. Hos F. Madsen Entreprise går vi ikke på kompromis hverken med fagets regler eller kvaliteten.

Fundamenter i alle former og størrelser

Uanset om du er privat eller erhverv, så udfører vi støbnings opgaver af fundament til udbygning og nybyggerier samt etablering af fundamenter til alle typer af bygninger. Vil du gerne have et ordentligt fundamentarbejde, kræver det faglige færdigheder  som vi har hos F. Madsen Entreprise. Her udfører vi blandt andet rydning af byggegrunde i forhold til byggeriets jordniveauer, nedrydning m.m. Her garanterer vi et arbejde, hvor kvalitet er i top. Søger du komplette og optimale entreprenør løsninger, er det også noget vi kan klare hos F. Madsen Entreprise.

Kontakt os allerede i dag

Alt fundaments arbejde udføres professionelt og med kvaliteten for øjet. Kontakt os i dag, hvor vi kan tage en uforpligtende snak omkring det behov du har i forhold til fundaments arbejde.